Κουάκερ φαγόπυρου με λαχανικά
Συστατικά:
6 κουταλιές της σούπας. Φαγόπυρο Πλιγούρια,
350-400 ml νερό
½ κολοκυθάκι,
1 μικρή ρίζα σέλινο ή μαϊντανό
1 καρότο,
1 κρεμμύδι,
1 πιπέρι κουδουνιών,
1 σκελίδα σκόρδο,
φυτικό λάδι,
Χόρτα.
Μαγείρεμα:
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και Cook Group ξεπλένονται μίγμα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι το χονδραλεσμένος δεν απορροφούν νερό. Έπειτα καλύψτε με ένα καπάκι και ατμού 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κολοκυθάκια, σέλινο, καρότο και κρεμμύδι κομμένο σε κύβους, σοτάρετε σε φυτικό λάδι και σωτάρουμε. Για 5 λεπτά πριν από την ετοιμότητα να προσθέσετε φέτες πιπεριές και, στη συνέχεια, ψιλοκομμένο σκόρδο. Έτοιμο κουάκερ θέση σε ένα πιάτο, προσθέστε το μαγειρεμένο ανταλλακτικά και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Χυλό από κεχρί με κολοκύθα
Συστατικά:
6 κουταλιές της σούπας. pshjonnoj σιτηρών,
350 ml νερό
300 γραμμάρια ψιλοκομμένο κολοκύθας,
βούτυρο 40 γρ.
Μαγείρεμα:
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και ψήνουμε το χονδραλεσμένος πλένονται μίγμα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι το χονδραλεσμένος δεν απορροφούν νερό. Αφήστε το για 15 λεπτά uprevat χυλό. Κολοκύθα ψήνετε σε χαμηλή φωτιά με χαμηλή βράζει, προσθέτοντας λίγο νερό. Έτοιμο χυλό με βρασμένο κολοκύθα, ψιλοκομμένα βούτυρο, τόπος σε προθερμασμένο φούρνο και το αφήνουμε μέχρι ετοιμότητας.
Κουάκερ με σταφίδες-διαιτητικά bljudaKasha πλιγούρι βρώμης με σταφίδες και καρύδια
Συστατικά:
1 στοίβα. βρώμη ολικής άλεσης,
3 στοίβα. νερό,
½ στοίβα. σταφίδες,
1 χούφτα καρύδια,
1 κουταλιά της σούπας. μέλι,
1 κουταλιά της σούπας. το βούτυρο.
Μαγείρεμα:
Μουλιάσει το σιτάρι εν μία νυκτί, σουρώνουμε, ρίχνουμε ζεστό νερό, αφήστε τα να βράσουν και στραγγίξτε τις και πάλι. Προσθέσετε περισσότερες βραστό νερό, έτσι ώστε το νερό ήταν 2 cm άνωθεν του paps, και βράζουμε 15 λεπτά. Ξεπλένουμε τις σταφίδες, γεμίστε με βραστό νερό και αφήστε μέχρι το πρήξιμο. Στραγγίστε σταφίδες, βάζουμε σε μια χαρτοπετσέτα. Καρύδια έγκαυμα με βραστό νερό, τότε prokalite σε ένα τηγάνι, μπριζόλα. Χυλός, προσθέτουμε τις σταφίδες και βάζουμε στο φούρνο να εν συντομία πλήρη απορρόφηση του νερού. Στο τελικό δημητριακού, προσθέστε μέλι, το βούτυρο και πασπαλίζουμε με το καρύδι ψίχα.
Λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά νόστιμα πράγματα. Αυτοί συχνά επίσης χρήσιμο. Αυτό μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα σχετικά με τα λαχανικά. Διαιτητικά γεύματα από λαχανικά είναι καταπληκτική γεύση και εύκολη αφομοίωση.
Ψητή μελιτζάνα
Συστατικά:
μελιτζάνες 500 γρ.
4 σκελίδες σκόρδο,
κύμινο,
πολλές μαύρες και πράσινες ελιές,
2 κουταλιές της σούπας. φυτικό έλαιο.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Μαγείρεμα:
Ψήνουμε στο φούρνο μελιτζάνες στο φούρνο για 30 λεπτά. Αφαιρέστε τους, φλούδας, μέχρι το σκόρδο και κύμινο, λίγο αλάτι, βάζουμε σε σαλατιέρα, ρίχνουμε το σπορέλαιο και γαρνίρετε με ελιές.
OvoshhamiKartofel πατάτες με λαχανικά στην κατσαρόλα
Συστατικά:
150 γρ πατάτες,
1morkov,
1 ρίζα σέλινο ή μαϊντανό
1 κρεμμύδι.
2 σκελίδες σκόρδο,
20 g του φυτικού ελαίου.
Φύλλα δάφνης, κόλιαντρο.
Μαγείρεμα:
Κομμένες πατάτες σε κύβους. Καρότο, σέλινο ή μαϊντανό κομμένο σε μικρές φέτες, κρεμμύδι. Βάλτε τα λαχανικά σε μια κεραμική γλάστρα σε στρώματα: ένα στρώμα κρεμμύδι, στη συνέχεια, ένα στρώμα από πατάτες, καρότα και σέλινο μετά ή μαϊντανό. Επαναλάβετε τα πάντα με την ίδια σειρά και πασπαλίστε το πιάτο με το λιωμένο σκόρδο και κόλιανδρο, ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας. το νερό, προσθέτουμε bay leaf, φυτικά έλαια και κλείστε το καπάκι.
Συστατικά:
6 κουταλιές της σούπας. Φαγόπυρο Πλιγούρια,
350-400 ml νερό
½ κολοκυθάκι,
1 μικρή ρίζα σέλινο ή μαϊντανό
1 καρότο,
1 κρεμμύδι,
1 πιπέρι κουδουνιών,
1 σκελίδα σκόρδο,
φυτικό λάδι,
Χόρτα.
Μαγείρεμα:
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και Cook Group ξεπλένονται μίγμα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι το χονδραλεσμένος δεν απορροφούν νερό. Έπειτα καλύψτε με ένα καπάκι και ατμού 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κολοκυθάκια, σέλινο, καρότο και κρεμμύδι κομμένο σε κύβους, σοτάρετε σε φυτικό λάδι και σωτάρουμε. Για 5 λεπτά πριν από την ετοιμότητα να προσθέσετε φέτες πιπεριές και, στη συνέχεια, ψιλοκομμένο σκόρδο. Έτοιμο κουάκερ θέση σε ένα πιάτο, προσθέστε το μαγειρεμένο ανταλλακτικά και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Χυλό από κεχρί με κολοκύθα
Συστατικά:
6 κουταλιές της σούπας. pshjonnoj σιτηρών,
350 ml νερό
300 γραμμάρια ψιλοκομμένο κολοκύθας,
βούτυρο 40 γρ.
Μαγείρεμα:
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και ψήνουμε το χονδραλεσμένος πλένονται μίγμα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι το χονδραλεσμένος δεν απορροφούν νερό. Αφήστε το για 15 λεπτά uprevat χυλό. Κολοκύθα ψήνετε σε χαμηλή φωτιά με χαμηλή βράζει, προσθέτοντας λίγο νερό. Έτοιμο χυλό με βρασμένο κολοκύθα, ψιλοκομμένα βούτυρο, τόπος σε προθερμασμένο φούρνο και το αφήνουμε μέχρι ετοιμότητας.
Κουάκερ με σταφίδες-διαιτητικά bljudaKasha πλιγούρι βρώμης με σταφίδες και καρύδια
Συστατικά:
1 στοίβα. βρώμη ολικής άλεσης,
3 στοίβα. νερό,
½ στοίβα. σταφίδες,
1 χούφτα καρύδια,
1 κουταλιά της σούπας. μέλι,
1 κουταλιά της σούπας. το βούτυρο.
Μαγείρεμα:
Μουλιάσει το σιτάρι εν μία νυκτί, σουρώνουμε, ρίχνουμε ζεστό νερό, αφήστε τα να βράσουν και στραγγίξτε τις και πάλι. Προσθέσετε περισσότερες βραστό νερό, έτσι ώστε το νερό ήταν 2 cm άνωθεν του paps, και βράζουμε 15 λεπτά. Ξεπλένουμε τις σταφίδες, γεμίστε με βραστό νερό και αφήστε μέχρι το πρήξιμο. Στραγγίστε σταφίδες, βάζουμε σε μια χαρτοπετσέτα. Καρύδια έγκαυμα με βραστό νερό, τότε prokalite σε ένα τηγάνι, μπριζόλα. Χυλός, προσθέτουμε τις σταφίδες και βάζουμε στο φούρνο να εν συντομία πλήρη απορρόφηση του νερού. Στο τελικό δημητριακού, προσθέστε μέλι, το βούτυρο και πασπαλίζουμε με το καρύδι ψίχα.
Λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά νόστιμα πράγματα. Αυτοί συχνά επίσης χρήσιμο. Αυτό μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα σχετικά με τα λαχανικά. Διαιτητικά γεύματα από λαχανικά είναι καταπληκτική γεύση και εύκολη αφομοίωση.
Ψητή μελιτζάνα
Συστατικά:
μελιτζάνες 500 γρ.
4 σκελίδες σκόρδο,
κύμινο,
πολλές μαύρες και πράσινες ελιές,
2 κουταλιές της σούπας. φυτικό έλαιο.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Μαγείρεμα:
Ψήνουμε στο φούρνο μελιτζάνες στο φούρνο για 30 λεπτά. Αφαιρέστε τους, φλούδας, μέχρι το σκόρδο και κύμινο, λίγο αλάτι, βάζουμε σε σαλατιέρα, ρίχνουμε το σπορέλαιο και γαρνίρετε με ελιές.
OvoshhamiKartofel πατάτες με λαχανικά στην κατσαρόλα
Συστατικά:
150 γρ πατάτες,
1morkov,
1 ρίζα σέλινο ή μαϊντανό
1 κρεμμύδι.
2 σκελίδες σκόρδο,
20 g του φυτικού ελαίου.
Φύλλα δάφνης, κόλιαντρο.
Μαγείρεμα:
Κομμένες πατάτες σε κύβους. Καρότο, σέλινο ή μαϊντανό κομμένο σε μικρές φέτες, κρεμμύδι. Βάλτε τα λαχανικά σε μια κεραμική γλάστρα σε στρώματα: ένα στρώμα κρεμμύδι, στη συνέχεια, ένα στρώμα από πατάτες, καρότα και σέλινο μετά ή μαϊντανό. Επαναλάβετε τα πάντα με την ίδια σειρά και πασπαλίστε το πιάτο με το λιωμένο σκόρδο και κόλιανδρο, ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας. το νερό, προσθέτουμε bay leaf, φυτικά έλαια και κλείστε το καπάκι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου